Tietoa

Jenni Pennanen Art on yhden naisen taideyritys, joka tarjoaa valikoiman alkuperäisiä taideteoksia, taideprinttejä sekä taiteesta tehtyjä painotuotteita. Taiteen ystävänä uskon taiteen voimaan inspiroida, yhdistää ja tuoda iloa ihmisten elämään. 

Minulle on tärkeää, että jokainen asiakkaani tuntee itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi. Siksi pyrin tarjoamaan ensiluokkaista asiakaspalvelua ja toivon että olet osa luomaani taideyhteisöä. Toivon, että jokainen voi löytää jotain, joka puhuttelee ja ilahduttaa juuri heitä.

Kiitos, että olet täällä sivuilla vierailemassa ja tervetuloa tutustumaan valikoimaani ja löytämään jotain ainutlaatuista itsellesi tai lahjaksi!

Jenni

Olen suomalainen itseoppinut taiteilija. Aloitin maalaamisen vuonna 2012 ja kiinnostukseni mukaan opiskelen jatkuvasti erilaisia tekniikoita, kuten akvarelli-, akryyli- ja öljyvärejä, ja olen tehnyt taidetta myös alkoholiväreillä. Vuodesta 2016 olen toiminut sivutoimisena taideyrittäjänä. Ateljeeni löytyy kodistani Mikkelistä.

Inspiraatio

Luonto, eläimet, kasvit ja ihmishahmot ovat maalauksissani tutut elementit.

Haluan välittää myös tunteita, voimaantumista ja ymmärrystä kaikille ihmisille yhteisten kokemusten äärellä.  Toivon aina myös, että katsoja inspiroituu ja saa oivalluksia.

Maalauksissani on usein yhteys arkkityyppeihin ja symboleihin, joiden ympärille teoksen nimi tai tarinan muodostuu. 

Luovuudesta

Luovuus on minusta parhaimmillaan virtaava intuitiivinen tila, jonka sydämessä syntyy ennalta suunnittelemattomia tunnelmia. Joskus maalaaminen on kuin vastaanottamista, teos syntyy kuin itsestään.